ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'entrada de vehicles durant el primer cap de setmana de juliol supera totes les expectatives

www.andorradifusio.ad

L'entrada de vehicles procedents de França i Espanya supera les expectatives amb escreix. A més, pel costat francès, Mobilitat ha registrat un 40% més de visitants que en el primer cap de setmana de juliol del 2019. Les xifres de visitants espanyols no són tan optimistes, però sí que superen les previsions. En general, el trànsit ha estat fluid.

Mobilitat ha registrat durant el primer cap de setmana de juliol un volum força superior al que havia previst de vehicles procedents dels països veïns.

El principal gruix de visitants ha entrat per la frontera francesa, amb un 40% més de vehicles que en el mateix període de l'any passat. Pel que fa a Espanya, es preveia un -21% d'entrades, però el resultat rondarà el -18%, ha comentat el tècnic de Mobilitat, Daniel Rodríguez.

En general, la xarxa viària ha estat fluïda en tot moment, amb l'excepció de dues petites aglomeracions provocades per la sortida d'andorrans i residents divendres a la tarda i per la seva entrada aquest diumenge al vespre.

A partir del moment en què es van obrir les fronteres, es va notar un volum important de ciutadans que volien sortir del Principat, una acció que s'ha anat modulant i que en aquests moments és molt més esglaonada.

S'espera que en dues setmanes s'arribin a assolir les xifres habituals d'entrada de turistes al país.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Xabier Moreira

Comparteix:

3.236.132.132