Un equip de 30 persones per viure les finals de la Copa del Món en directe per RTVA

www.andorradifusio.ad

Per les finals de la Copa del Món d'esquí alpí RTVA ha preparat un desplegament especial. Avui, el programa "Dia E", farà les primeres connexions en directe per conèixer com ha arrencat la setmana.

Ampli desplegament de RTVA amb motiu de les finals de la Copa del Món d'esquí alpí de Grandvalira. Un equip de trenta persones farà possible que, des de casa, ningú es perdi detall de la competició.

A primera hora del matí ha començat el muntatge tècnic i dels sets al sector del Tarter, des d'on aquests dies es faran les retransmissions en directe de totes les competicions, incloses les rodes de premsa posteriors i les entrevistes amb els guanyadors. També hi haurà connexions en directe, cada dia, a l'Informatiu Migdia.

Dimarts, l'"Ara i Aquí" de Ràdio Nacional farà un programa especial en directe amb l'Àlex Lliteras des de Grandvalira, dedicat al campionat i amb entrevistes a protagonistes.

I al vespre, a partir de les 19.45h, programa especial des del plató d'ATV per seguir en directe la cerimònia d'obertura de les finals, des de la pista Avet, de Soldeu.

Una programació que serà possible gràcies a l'ampli desplegament especial de la casa. El director general d'RTVA, Xavi Mujal, ha posat en relleu que "és una setmana importantíssima que ens obliga a fer un esforç destacat que fem amb molta alegria i moltes ganes". "Serà com traslladar RTVA de la Baixada del Molí a Soldeu. Ho mereix la competició, el país i els ciutadans", ha manifestat.

A partir de dimecres, es podran seguir en directe totes les proves. Les més destacades, l'eslàlom i el gegant, arribaran el cap de setmana.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Albert Refart 

Comparteix:

Més de 760 alumnes participaran en la 30a Olimpíada de matemàtiques Les aspirants al casino Partouche i Genting presenten una querella per tràfic d'influències contra un assessor del CRAJ