L'Esbart Laurèdia presenta 'Mostra 2023' a l'Escola Francesa de Sant Julià

www.andorradifusio.ad

El pati de l'Escola Francesa de Sant Julià de Lòria s'ha omplert de més de 150 persones que no s'han volgut perdre l'espectacle 'Mostra 2023' de l'Esbart Laurèdia. Aquest any, han comptat amb una col·laboració especial: la música en directe del duet Clavellina d'Aire.

Més de 150 persones han assistit a la festa de final de curs de l'Esbart Laurèdia. Aquest any ha estat més complicat que altres a causa de l'incendi del centre cultural, així ho ha destacat el director artístic de l'Esbart Laurèdia, Jaume Torra: "Ha estat un curs molt díficl, perquè com que no hem disposat de les instal·lacions del Centre Cultural ha estat molt difícil trobar llocs per a les actuacions".

Enguany, el pati de l'Escola Francesa de Sant Julià de Lòria ha estat l'escenari dels balls. Hi han participat totes les seccions de l'esbart.

En total, 80 dansaires han presentat 'Mostra 2023', un espectacle que ha comptat amb música en directe.

Cati Plana i Jordi Maria Macaya, del duet Clavellina d'Aire, han estat els encarregats de la música, amb instruments com l'acordió diatònic i la viola. 

Al final la pluja ha respectat l'acte i els dansaires han pogut presentar les seves actuacions. Després de molts mesos d'assajos han encarat la jornada amb molta il·lusió i ganes.

Informa: Karen Gacusana
Imatges: David Moreno

Comparteix:

El youtuber Ampeter tanca el Movlav Andorra la Vella acull l'estrena europea de l'espectacle de dansa 'Makom'