ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Esbart de les Valls del Nord celebra 10 anys

www.andorradifusio.ad

L'Esbart de les Valls del Nord està d'aniversari. L'agrupació que uneix els dansaires de la Massana i Ordino fa deu anys. La celebració s'ha hagut d'adaptar a la situació sanitària.

Van ser 65 els dansaires que l'11 de gener de fa 10 anys van començar a practicar. Deu anys després, l'Esbart de les Valls del Nord disposa d'un repertori de 30 coreografies i cinc balls amb música pròpia.

Tot això treballant des de dos vessants: pedagògic, fent escola a través de les tradicions, i també social, "com la solidaritat, la companyonia i compartir una activitat que ens agrada", ha destacat la codirectora, Pilar Capdevila.

L'esbart ha volgut celebrar la dècada d'activitat tot i que la crisi sanitària fa que no puguin assegurar els actes presencials. Per això, aquesta setmana recordaran a les xarxes socials algunes de les actuacions que més els han marcat. Els ballarins, però, no han deixat d'assajar. Al llarg de l'any s'han programat a més tot un seguit d'espectacles. El més destacat, un projecte en col·laboració amb el músic Jordi Barceló.

Informa: Tatiana Navarro

Comparteix:

3.220.231.235