Escaldes i Andorra connectaran la xarxa d'aigua

www.andorradifusio.ad

Escaldes-Engordany i Andorra la Vella estudiaran com connectar les xarxes d'aigua de les dues parròquies. Els cònsols majors han signat un conveni d'intencions i es començarà a estudiar la viabilitat en els propers mesos. 

Els cònsols majors de les dues parròquies del centre han signat un conveni per connectar les xarxes d'aigua. Un projecte sonat des de fa anys que per fi es materialitza. Tot i que cap de les dues viu una situació delicada en les reserves d'aigua, és un projecte de previsió davant "situacions que ens podríem trobar", segons el cònsol major d'Andorra la Vella Sergi González.

En els propers mesos les dues corporacions crearan un grup de treball per estudiar-ne la viabilitat. Els tècnics dels comuns consideraran com fer-la, a on i quin cost tindrà. Tot i que no han marcat un calendari, asseguren que pel 2025 podrien començar a destinar-hi alguna partida pressupostàriaRosa Gili ja avança que "no hi ha cap voluntat de demorar-ho".

És un paquet d'intencions que es podria estendre també a altres aspectes. Si funciona, tots dos estan disposats a estendre aquesta connexió a altres parròquies, com podria ser Sant Julià de Lòria, amb qui ja han iniciat les converses.

Informa: Gerard Castillo

Comparteix:

Sant Julià vol un aparcament soterrani al Prat Gran Una dotzena de projectes a la trobada de joves científics