Escaldes-Engordany millora el servei de bus a demanda i obre una línia regular cap a Engolasters

www.andorradifusio.ad

El bus a demanda d'Escaldes-Engordany presentarà canvis significatius a partir del 5 de juny. El comú habilitarà al centre de la parròquia unes parades on dirigir-se per agafar el transport i obrirà també una línia regular cap a Engolasters, aprofitant l'afluència pel bon temps.   

El servei de bus a la demanda d'Escaldes-Engordany fa dos anys que funciona i des del comú han plantejat uns canvis per millorar-lo atenent als suggeriments dels usuaris. A la zona centre, s'hi habilitaran unes parades on s'haurà d'agafar el transport guiat per l'aplicació Ride Pingo. En total n'hi haurà 37, algunes coincidents amb les ja existents. 

"Són les parades físiques existents de la vinya nacional, i a més, hem afegit nosaltres parades virtuals. A l'aplicació estaran referenciades totes aquestes parades i et dirigirà cap a la parada on has d'anar en el moment que tu facis la reserva"; ha explicat la consellera de Medi Ambient i Mobilitat Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell.

Els canvis busquen millorar la seguretat dels usuaris i agilitar la circulació. El servei a demanda porta a porta es mantindrà a Can Diumenge, els Vilars i Sant Jaume. El comú obrirà també una línia regular cap a Engolasters, aprofitant l'augment de l'afluència d'usuaris pel bon temps. L'anomena Línia verda i constarà de 23 paradesRosa Gili, cònsol major d'Escaldes-Engordany, afirma que a finals d'estiu faran balanç de com ha anat. 

Els canvis començaran a aplicar-se a partir del 5 de juny i no comportaran cap augment pressupostari. Actualment el servei a demanda fa uns 300 serveis diaris.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Nil Forcada - Arxiu RTVA

Comparteix:

El comú d'Encamp treu a concurs la construcció del parc infantil del carrer Bellavista i la remodelació de les Bons El comú treballa per millorar dels auditoris lauredians