Escaldes-Engordany celebra Sant Jordi amb 15 expositors

www.andorradifusio.ad

Una quinzena d'expositors participen a Escaldes-Engordany en la festivitat de Sant Jordi. Llibres i roses protagonitzen la major part de l'espai però també hi ha lloc per a les entitats socials i fins i tot per a la pastisseria.

Cap a mig matí ha començat a omplir-se la plaça Coprínceps de persones, majoritàriament a la recerca de la rosa tot i que les parades de llibres també han tingut el seu públic.

Enguany potser menys ambient que en altres anys, circumstància que la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, s'atribueix a la proximitat de Setmana Santa "i que les escoles fan vacances".

Llibres i roses van molt lligats en aquesta diada i alguns han conjugat els dos elements amb els dolços, com una pastisseria molt arrelada a la parròquia que ofereix llibres de diversos sabors, com xocolata, crema o mantega, roses que es mengen, cupcakes i galetes, explica el seu responsable, Alexis Estopiñan.

Sant Jordi és temporada alta pel sector llibreter i en aquesta diada també s'aprofita per intentar incentivar l'hàbit de llegir. Per aconseguir-ho res millor que posar a disposició del públic obres variades a uns preus populars.

I amb el mateix objectiu també hi ha espais dedicats als mes petits perquè comencin amb la lectura i en diferents llengües, diu Caroline Chemarin, de l'Editorial Les petits polycontes.

A la tarda continuaran les activitats, adreçades sobretot als infants, amb el repartiment de premis dels diferents concursos que han tingut lloc al matí.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

Bombers i policia ajuden a baixar d'una teulada un home alterat Pal-Arinsal reitera la seva aposta per mantenir la marca Vallnord