ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Escaldes-Engordany tanca el primer semestre de l'any amb unes finances sanejades

www.andorradifusio.ad

Escaldes-Engordany ha tancat el primer semestre de l'any amb unes finances sanejades. S'ha executat un 33% del pressupost previst per a tot l'any i els ingressos han permès al comú un superàvit de 7 milions d'euros. L'augment dels ingressos per la construcció és un dels motius.

El pressupost del comú d'Escaldes-Engordany per aquest any és de 33 milions d'euros i fins al 30 de juny el comú n'havia executat 11 milions, un 33%.

El capítol d'ingressos s'ha disparat fins a 18 milions, xifra que suposa un superàvit superior als 7 milions. Entre altres aspectes que han ajudat a mantenir una balança financera positiva destaca l'augment dels impostos per la construcció de nous edificis i una evolució a l'alça de les previsions. Per exemple, la reobertura de les piscines comunals ha suposat un ingrés molt superior al que s'esperava.

Entre els projectes que s'han tirat endavant destaca la construcció de la sala de vetlles, la renovació de voravies i la construcció de dos aparcaments a l'entrada de la vall del Madriu i la carretera de l'Obac.

El comú preveu tancar l'exercici amb un endeutament de 14 milions d'euros, un 25% de la capacitat màxima d'endeutament que permet la llei.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: Kevin RIbeiro
Locució: Oliver Jaén

Comparteix:

34.204.176.125