Escepticisme pel tren

www.andorradifusio.ad

L'alcalde de la Seu d'Urgell es mostra escèptic sobre la proposta de fer arribar el tren. Assegura que es tracta d'un projecte embrionari que encara requereix molta feina per fer-se realitat. 

Joan Barrera considera que és molt complicat que acabi materialitzant-se el tren que connecti Barcelona amb la Seu d'Urgell i Andorra. 

"Tot això es troba en un estat molt embrionari, s'ha de treballar molt el projecte per arribar a la Seu, i anar cap a Andorra és un repte. És un projecte molt ambiciós que costarà molts diners. Cal anar pas a pas i no fer volar coloms, que després no hi ha res, només hi ha fum."
Joan Barrera, alcalde de la Seu d'Urgell

A més, ha remarcat que amb les eleccions al Parlament de Catalunya ben a prop costa discernir entre les promeses electorals i la realitat

Pel que fa a l'aeroport, ha destacat que és un projecte que ha de continuar creixent dins de les seves limitacions i que té aportacions beneficioses per a la Seu. "Ens posa al mapa i esperem que amb el temps porti visitants."

Barrera espera que la tendència dels visitants es capgiri i que comencin a quedar-se més a la Seu d'Urgell, deixant de ser un lloc de pas per acudir a Andorra. 

Informa: Joan A. Sarmiento - Pilar Candel
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

Torna el Campus Ràmio Baixa l'atur juvenil