ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'escultor Ernest Altés exposa una desena d'obres a la galeria Mama Maria

www.andorradifusio.ad

'Escultures minerals' és el títol de l'exposició que Ernest Altés ofereix a la galeria Mama Maria d'Andorra la Vella fins a final d'octubre. Es tracta d'una desena d'escultures que combinen el ferro, la pedra i el vidre.

Són peces de petit format que Ernest Altés ha creat en diverses etapes del seu procés creatiu. Pedra, ferro i vidre es barregen en una desena d'obres sorgides al taller que l'escultor té a la Cerdanya. La natura alimenta l'artista. "Em carrega d'energia", explica.

Acostumat a fer obres de gran format tant públiques com privades, Altés fa un parell d'anys que va reprendre les exposicions, amb bona resposta del públic. Les seves peces de petit format captiven. "L'elogi més gran que he rebut és que es conegui la meva obra i no a mi, el personatge és secundari", manifesta.

Altés domina el tracte de la pedra, el ferro i el vidre, però no descarta treballar amb nous materials. Confessa que la fusta l'atreu, tot i ser "complicada".

'Escultures minerals' coincidirà fins a final de setmana amb una altra exposició que l'autor té a la Buna d'Ordino, 'Natura íntima'.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Vicente Bellot 

Comparteix:

34.204.168.209