ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Una escultura d'Ángel Calvente dedicada a l'avinguda Meritxell i als pioners del comerç

www.andorradifusio.ad

Un escultura que parla d'Andorra com un diamant en brut. És la peça que s'ha encarregat a Ángel Calvente i que aquest dimarts s'ha instal·lat en un espai emblemàtic a la part alta de l'avinguda Meritxell. La peça lluirà un diamant que s'espera que sigui una atracció per a molts dels vianants.

Aquest dimarts s'ha col·locat l'escultura d'Ángel Calvente que mantindrà la incògnita de la seva forma fins dijous quan s'inauguri.

Amb tot, l'autor ens avança que relacionat amb l'espai on es troba i per encàrrec de l'empresària Rosa Pons, la peça té una plena significació amb la història de l'avinguda i els pioners dels negocis a Andorra que "agafen un diamant en brut que simbolitza Andorra, que s'ha d'anar polint i cuidar molt".

Un diamant enorme culminarà la peça que dialogarà amb el centre de compres i el trànsit de l'avinguda gràcies als miralls de la façana de l'edifici que es coneix amb el mateix nom. "La veurem des de dalt, que no és habitual", diu l'artista.

Han calgut prop de dues hores per posar a lloc la tona de peça de més de 3 metres feta de coure i ferro corten.

La inauguració d'aquesta escultura urbana i de caire social  s'espera que sigui tot un esdeveniment i que marqui un nou punt en el mapa on tothom es vulgui immortalitzar amb aquest emblema.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix:

18.232.51.69