ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Espot es compromet amb la CEA a continuar implicant el sector empresarial en els grans reptes de la legislatura

www.andorradifusio.ad

El cap de Govern, Xavier Espot, ha rebut al Govern la junta directiva de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), encapçalada pel president, Gerard Cadena. La trobada ha estat la primera presa de contacte amb l’entitat, que ha volgut exposar els temes que consideren prioritaris aquesta legislatura. En aquest sentit, la CEA ha demanat que el Consell Econòmic i Social tingui un major pes.

Espot s’ha compromès a reforçar la implicació del sector empresarial en els grans reptes de la legislatura, com la reforma de la Llei d’inversió estrangera o del sistema de pensions, així com a mantenir trobades informatives periòdiques per informar sobre l’estat de les negociacions amb la UE, en relació amb la lliure circulació de persones.

La CEA reclama aportar la seva veu en relació a l’aeroport, al desenvolupament d’un pla sectorial per implicar el sector privat en les accions per dinamitzar al mercat immobiliari, a seguir treballant en el desenvolupament de la marca ‘Andorra’ i a desenvolupar una àrea econòmica als Pirineus.

El Govern mantindrà reunions periòdiques amb la Confederació Empresarial Andorrana per treballar en el desenvolupament de diverses iniciatives d’interès general.

"Els sindicats i la patronal, l'any passat vam arribar a un acord per l'augment del salari mínim, fet que a molts països del nostre entorn no va passar."
Iago Andreu, director de la Confederació Empresarial Andorrana

Informa: Redacció

Comparteix: