Espot creu que s'ha d'accelerar el treball per frenar la situació descontrolada de la construcció

www.andorradifusio.ad

El creixement urbanístic desmesurat del país s'ha de corregir amb la revisió de la llei general d'ordenació del territori. Així ho ha manifestat avui el cap de Govern.

I per frenar l'excés de creixement urbanístic, Xavier Espot creu que cal accelerar la revisió de la llei general d'ordenació del territori i urbanisme, que té més de vint anys. Aposta per un procés participatiu, amb la implicació de tots els comuns.

Espot també s'ha referit a la proposta de l'associació de propietaris de terres, en el sentit que cal millorar les comunicacions amb l'Alt Urgell per facilitar que els treballadors puguin viure en aquesta comarca. Una idea que el Govern creu que s'ha de combinar amb incentivar l'habitatge a preu raonable en territori andorrà.

Espot, però, ha estat rotund quan ha afirmat que no es pot pretendre que la majoria de nous treballadors vagin a viure a comarques pròximes.

Informa: Redacció

Comparteix:

Neix el Canillo Escènic Arts, un festival per dinamitzar la parròquia i el sector de la interpretació La Universitat d'Andorra posa en marxa un postgrau en protecció de dades per formar professionals especialitzats