Espot planteja a Sánchez una presència policial puntual a l'aeroport d'Andorra-la Seu per a vols fora l'espai Schengen

En la reunió entre Espanya i Andorra també s'ha

En la reunió entre Espanya i Andorra també s'ha parlat dels reptes bilaterals en el marc de l’agenda 2030, prioritzant les accions per combatre l'emergència climàtica. Quant a infraestructures, Espot ha explorat la possibilitat que hi hagi presència policial puntual a l’aeroport d’Andorra-la Seu per a vols de fora l’espai Schengen i ha demanat institucionalitzar reunions anuals sobre fiscalitat.

Espot també ha expressat a Sánchez la voluntat del Govern de consolidar aquesta infraestructura amb una ampliació de noves rutes i destinacions. 

Durant la reunió també s’ha parlat d’institucionalitzar reunions anuals per compartir informació en matèria fiscal amb l’objectiu de millorar la fluïdesa de les comunicacions. Per altra banda, també s’ha repassat de la realitat socioeconòmica dels dos països, així com s’ha parlat d’objectius comuns i reptes d’àmbits bilaterals que s’emmarquen en els objectius de l’agenda 2030. Són una prioritat pels dos estats, entre els quals, s’inclouen accions pel que fa a l’emergència climàtica.

Informa: Judith Sáez

Comparteix:

Rússia i Ucraïna acorden desbloquejar l'exportació de cereals Diàleg per gestionar conflictes, a debat a la Serenalla Market de la Massana