ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Espot donaria suport a Martí si decidís ser el candidat demòcrata a Escaldes

www.andorradifusio.ad

Reeditar el pacte de Govern a les comunals és en el que treballa cada comitè de Demòcrates de manera individual i amb llibertat, sent el d'Escaldes el que més expectatives genera davant els rumors d'una tornada a l'escena comunal d'Antoni Martí.

Xavier Espot ha negat tots els rumors que l'enfronten a l'excap de Govern Antoni Martí i no descarta fins i tot que sigui el candidat demòcrata. "Si decidís encapçalar la llista de Demòcrates a Escaldes-Engordany tindria el meu ple suport", ha declarat a l'Ara i Aquí d'RNA.

Sobre els pactes amb Liberals ha afegit que es pot entendre que en algunes parròquies es tanquin i en d'altres, no. Per ell el que no s'entendria és que els pactes es fessin amb diferents partits segons la parròquia.

Durant l'entrevista també ha parlat de la visita del Copríncep francès d'aquest divendres. Trobada que vol aprofitar per tractar qüestions concretes, com l'acord amb la UE, el reequilibri de les relacions, l'habitatge i el poder adquisitiu.

Diu que França també ha de fer accions perquè Andorra reequilibri les relacions mirant cada cop més al nord, un equilibri que s'aconseguirà amb l'esforç de les dues parts.

Entrevista completa al cap de Govern Xavier Espot a l'Ara i Aquí:

Informa: Anna Pifarré
Imatge: David Ramos-Arxiu RTVA

Comparteix:

3.227.240.143