Espot ja és a Madrid per reunir-se aquest divendres amb Pedro Sánchez

El Cap de Govern, Xavier Espot, ja és a Madrid per a la re

El Cap de Govern, Xavier Espot, ja és a Madrid per a la reunió que mantindrà aquest divendres amb el president d'Espanya, Pedro Sánchez, a la Moncloa a les 12 del migdia.

És previst que la trobada s'allargui prop d'una hora i s'hi tractin temes relacionats amb la cooperació bilateral. Uns aspectes fonamentals a valorar per trobar el suport d'Espanya en relació amb l'acord d'associació amb la Unió Europea.

Sobretot, també, per teixir aliances tenint en compte que l'estat espanyol assumirà la presidència del Consell de la Unió Europea el 2023, just quan és previst acabar de tancar la negociació d'aquest acord i que està condicionat a algunes especificitats d'Andorra que s'escapen de les normatives europees.

Cal recordar que la darrera trobada entre els dos mandataris va tenir lloc a Soldeu l'abril de 2021 en el marc de la cimera Iberoamericana de caps d'estat i governs.

Informa: Judith Sáez

Comparteix:

La devaluació de l'euro frena el descens del preu del carburant Torna el Serenalla Market amb més espai, activitats i parades