L'esquí suma seguidors

www.andorradifusio.ad

Comença l'escola de neu d'Encamp i el Pas de la Casa. I ho fa amb rècord d'inscripcions, 198 infants. És una activitat lúdica, sense ànim competitiu, i on molts infants tenen el seu primer contacte amb la neu. 

L’escola de neu d’Encamp i el Pas de la Casa se celebra des de fa més de 25 anys. I comença aquesta nova edició amb rècord de participació, 198 inscrits. Alguns fa més de 5 anys que repeteixen però altres tenen el seu primer contacte amb la neu. El conseller Nino Marot ha destacat l'objectiu d'apropar l'esquí a tothom.

Hi ha tres modalitats. Es divideixen en grups segons l'edat i poden triar entre esquí alpí, freestyle i surf. Hi participen infants d’entre 4 i 17 anys

Els participants creixen sobretot al Pas de la Casa. Els infants es desplacen des del Funicamp o venen esquiant directament des de la població fronterera. Hi ha molts motius per repetir, però els alumnes en destaquen un, els monitors.

La nova edició arrenca, sobretot, amb la il·lusió dels més petits, que descobriran aquest esport i la dels més grans, que es retroben amb els seus companys de sempre. Ho faran els dissabtes i diumenges durant onze setmanes. 

Informa: Gerard Castillo
Imatges: Pau Bonastre

Comparteix:

Objectiu: Copes del Món 100% sostenibles El Planetarium de la Massana tanca amb un 70% d'aforament