ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els establiments del centre històric de la capital s'alien per popularitzar el vermut

www.andorradifusio.ad

El bon temps ha estat l'aliat del primer Dissabte de Vermut al nucli antic de la capital. Donar més vida a la zona amb activitats com aquesta és un dels objectius de la quinzena de locals de l'Associació de Comerciants del Centre Històric que organitza la iniciativa i que es podrà gaudir tots els dissabtes fins al mes d'octubre.

Amb una atractiva oferta a partir dels 3,50 € es té dret a una beguda acompanyada d'olives i patates xips. A més es participa en un sorteig d'un sopar mensual omplint una butlleta on figurin els segells de com a mínim tres dels 15 establiments participants en aquesta acció promoguda des de l'Associació de Comerciants del Centre Històric.

Socialment a Andorra l'aperitiu no està tan estès com a Espanya o França i aquesta també és una manera d'introduir aquest hàbit tan mediterrani.

Des de l'associació es treballa per trobar activitats paral·leles al comerç i la restauració i a la ja oferta cultural i museística de la zona. Algun dels establiments participants considera que les activitats s'haurien d'allargar tots els mesos de l'any.

L'únic enemic que poden tenir en els Dissabtes de Vermut que se celebraran fins al mes d'octubre és la meteorologia. El bon temps és vital per atreure els clients a aquest sector d'Andorra la Vella. A favor i com ja han manifestat alguns restauradors, tindran la celebració el primer dissabte de cada mes del Mercat de la Vall.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Guillem Casal

Comparteix: