Estacions d'esquí obertes pel pont de la Puríssima

Les pistes d'esquí d'Ordino Arcalís i del s

Les pistes d'esquí d'Ordino Arcalís i del sector del Pas de la Casa de Grandvalira obriran parcialment aquest dimarts, mentre que a partir d'aquest dimecres 6 de desembre s'ampliarà l'oferta amb la posada en marxa de la resta de sectors i l'estació de Pal Arinsal. En total, les estacions de Grandvalira oferiran 91 quilòmetres esquiables durant el pont de la Puríssima. A més, totes les estacions tindran les escoles d'esquí i snowboard operatives, així com les àrees de debutants dels diferents sectors i les guarderies.

Sector del Pas de la Casa

El sector del Pas de la Casa de Grandvalira donarà el tret de sortida de la temporada aquest dimarts, amb la posada en marxa del TSD4 Pas de la Casa, que donarà accés a la pista Directa. Per a aquest primer dia d'obertura parical, hi haurà un preu especial del forfet de dia de 36 euros, que es podrà adquirir únicament a les taquilles del sector.

A partir de dimecres, s'ampliarà l'àrea esquiable amb l'obertura dels sectors de Soldeu, El Tarter, Canillo, Grau Roig i Encamp de Grandvalira. En total, l'estació oferirà 53km esquiables, amb 35 pistes i 34 remuntadors operatius, entre ells, els telecabines de Soldeu, El Tarter, Canillo i el Funicamp. La connexió entre els sectors es podrà realitzar per una línia d'autobús que habilitarà l'estació de manera gratuïta per aquells que posseeixin qualsevol tipologia de forfet de Grandvalira.

El sector de Canillo tindrà un aforament limitat a 500 esquiadors debutants així com visitants que vulguin gaudir del parc familiar Mon(t) Magic. El forfet de dia tindrà un preu especial de 59 euros a partir de dimecres, i es podrà adquirir tant a taquilles com als canals en línia de Grandvalira.

Pal Arinsal

D'altra banda, Pal Arinsal obrirà dimecres amb un 40% de les pistes i un 71% de les instal·lacions, és a dir, amb un total de 19 pistes i 22 remuntadors.

Al sector de Pal es podrà esquiar des de la Caubella fins al Coll de la Botella, passant per l'àrea del Cubil, mentre que a Arinsal estarà habilitada des de la base del sector fins a l'àrea de Les Fonts.

Durant els primers dies, la connexió entre els dos sectors a través del telefèric no estarà operativa i es podrà fer amb la línia d'autobús que s'habilitarà entre la Massana i Arinsal, la qual serà gratuïta amb qualsevol passi de Grandvalira Resorts. El forfet de dia per Pal Arinsal en aquests primers dies tindrà un preu reduït de 39 euros, i es podrà adquirir tant a les taquilles com als canals en línia de les estacios.

Ordino Arcalís

Amb tot, Ordino Arcalís reobre aquest dimarts La Coma amb el telecadira de sis places desembragables, el Telecabina de Tristaina i el teleesquí Orris, mentre que de cara a dimecres entraran en funcionament cinc remuntadors més amb els quals es podrà accedir a vuit noves pistes.

En total, l'estació ordinenca tindrà operatius el 54% dels seus quilòmetres esquiables, així com el 50% de les instal·lacions. El preu del forfet del dia de dimarts es mantindrà en 30 euros, mentre que el de dimecres passarà a ser de 39 euros.

Informa: Redacció

Comparteix:

Andorra, primer a presentar l'inventari nacional d'emissions a l'ONU Vist per a sentència el judici de Vanessa Mendoza