Ester Vilarrubla sona per assumir Educació i Sílvia Riva, Cultura i Esports

www.andorradifusio.ad

Recta final per acabar de definir l'equip de govern de Xavier Espot. Quatre dels set ministres que corresponen a Demòcrates tindran un titular que ja va estar en l'anterior executiu. Maria Ubach s'hi afegeix i Ester Vilarrubla i Sílvia Riva poden tancar la quota taronja.

Més de la meitat dels ministeris que té adjudicats Demòcrates tindran un inqui que ja hi va ser en l'anterior executiu. Maria Ubach, a Exteriors, s'ha afegit a Jordi Torres, Sílvia Calvó i Eric Jover, que canvia Educació per Finances. Joan Martínez assumerix Sanitat, a Educació tot apunta la consellera de la capital i directora de l'Escola Andorrana, Ester Vilarrubla, i per a Esports i Cultura continua oberta la possibilitat que l'exconsellera Sílvia Riva acabi assumint responsabilitats.

A Liberals Jordi Gallardo ja ha estat confirmat com a segon de l'executiu, amb Presidència i Economia, mentre que Judith Pallarès assumirà Funció Pública.

Afers Socials i Turisme són els ministeris que està costant més de tancar. Per a Turisme una possibilitat és Verònica Canals, amb experiència executiva en el sector la neu.

El ministeri de Ciutadans Compromesos, Justícia i Interior, serà per a Josep Maria Rossell.

Un altre dels càrrecs importants de l'executiu, el de secretari general, l'ocuparà la fins ara secretària d'Estat d'Afers Socials, Ester Fenoll.

Informa: D. Domingo-A. Alamán

Comparteix:

La població creix i se situa en 76.600 habitants Els habitants d'Andorra viatgen majoritàriament a Espanya