Estrenes: Arriben a la cartellera la nova de Woody Allen i el musical inspirat en l'univers de Raffaella Carrà

www.andorradifusio.ad

Al cinema arriben aquesta setmana dues estrenes: "Rifkin's Festival", la nova pel·lícula de Woody Allen situada a San Sebastià i "Explota explota", un musical inspirat en l'univers musical de Raffaella Carrà amb la ballarina andorrana Núria Torrentallé en el repartiment.

Rifkin's Festival
Dir: Woody Allen

Com a "Vicky Cristina Barcelona", Woody Allen fa ara un homenatge a San Sebastià i al festival de cinema en la seva darrera pel·lícula "Rifkin's Festival". Un matrimoni assisteix al festival del qual s'enamoren i també de la ciutat i el país. Alhora viuen aventures amoroses per separat. La pel·lícula, produïda per Mediapro, té en el repartiment actors com Elena Anaya, Louis Garrel, Gina Gershon i Sergi López.

Explota, Explota
Dir: Nacho Àlvarez

I de Woody Allen a Raffaella Carrà. "Explota explota" és un musical basat en el seu univers musical. Maria és una jove ballarina a l'Espanya dels anys 70 que persegueix el seu somni deixant plantat el seu xicot i viatjant a Madrid. Allà aconseguirà formar part d'un grup de dansa a la televisió i viure una història d'amor.

Informa: Ester Pons

Comparteix:

La tornada a les escoles, l'arribada de la vacuna i les mesures econòmiques protagonitzen les preguntes dels ciutadans al Govern Tensió entre Xavier Espot i Pere López per la reunió del cap de Govern al Vaticà