Estrenes: Astèrix i Obèlix truquen a la porta dels cinemes

www.andorradifusio.ad

Les aventures dels gals més famosos tornen al cinema amb una superproducció. Astèrix i Obèlix s'endinsen en una missió per salvar l'emperadriu xinesa empresonada per un cop d'Estat, mentre Juli Cèsar intenta conquerir nous territoris. Tot en un cap de setmana en què també s'estrena el thriller de M. Night Shyamalan, 'Llaman a la puerta'.

Llaman a la puerta
Dir. M. Night Shyamalan 

M. Night Shyamalan torna a buscar a la ment de l'espectador una resposta per calibrar la capacitat de sacrifici que tenen els humans. Així ens posa en la pell d'una parella i la seva fila que hauran de decidir qui ha de morir per salvar la humanitat.

'Llaman a la puerta' és l'adaptació de la novel·la 'La cabaña del fin del mundo'. En l'escrit, una família envaeix la vida d'una altra per intentar acabar amb un desastre major, però per això caldrà passar pel dolor de la pèrdua i el dubte de si el que es demana és realment cert. 

Astérix y Obélix: El Reino Medio
Dir. Guillaume Canet 

En un altre espai i un altre època. Els dos gals més famosos de les vinyetes tenen una nova missió, salvar l'emperadriu Fo Yong, empresonada arran d'un cop d'Estat. 

La Xina es convertirà per a Juli Cèsar en l'oportunitat de sumar nous territoris a la seves conquestes i recuperar la seva estimada Cleopatra. Un gran repartiment d'actors francesos dona vida a la nova aventura dels personatges creats per Uderzo i Goscinny.

I una última proposta abans d'encendre els llums avui i demà es projecta el concert de la banda K- pop sud coreana BTS, un furor que durant el mes de febrer fa gira als cinemes amb un concert enllaunat. 

Informa: Rosa Alberch 

Comparteix:

Reunió entre Govern, els fisioterapeutes i el SAAS per esclarir la problemàtica de la competència deslleial La CASS proposa al Govern ampliar la llista de malalties amb cobertura total