ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Estrenes: Pokémons, comèdia i un drama sobre les adopcions a França, novetats a la cartellera

www.andorradifusio.ad

Aquesta setmana arriba una estrena molt esperada pels fans del món Pokémon. "Detective Pikachu", una pel·lícula que mostra una divertida aventura en un món hiperrealista. La comèdia "Timadoras compulsivas" i el drama francès "En buenas manos" compartiran cartell.

"Detective Pikachu"
Rob Letterman

“Detective Pikachu” és el primer live-action de la franquícia Pokémon, basat en un videojoc amb el mateix nom.

La pel·lícula, dirigida per Rob Letterman, se centra en un jove de 21 anys que busca el seu pare, desaparegut en circumstàncies misterioses . Davant la seva sorpresa, troba Pikachu, que misteriosament pot parlar només amb ell.

"Detective Pikachu" està ambientada en una enorme metròpoli moderna on els humans i els Pokémon comparteixen un divertit món hiperrealista d'acció real. En definitiva, una estrena molt esperada pels seguidors de la saga Pokémon.

"Timadoras compulsivas"
Chris Addison

"Timadoras compulsivas", dirigida per Chris Addison, és una nova i divertidíssima comèdia en la qual dues estafadores professionals, molt diferents, s'alien per venjar-se dels homes que les han menyspreat.

Una aventura amb molts moments de riure i moltes sorpreses, per fer passar una bona estona als espectadors.

"Pupille"
Jeanne Herry

El drama francès "En buenas manos" segueix la història del naixement de Theo. Després de donar a llum, la seva mare biològica no se'n pot fer responsable i el lliura a un programa d'adopció.

La pel·lícula mostra els detalls complexos del procés d'adopció a França i en fa una critica.

Informa: Sergi Expósito

Comparteix:

3.81.28.10