Estrenes: 'Top Gun' torna a la pantalla gran 36 anys després

www.andorradifusio.ad

Aquesta setmana a la cartellera l'acció i la comèdia seran protagonistes amb el retorn de 'Top GunMaverick' i 'La Toscana'. També arriba a la pantalla, l'anime "Jujutsu Kaisen 0".

Top Gun: Maverick.
Dir. Joseph Kosinski

"Top Gun" torna a la pantalla gran 36 anys després. En aquesta ocasió, Maverick tornarà com a capità i instructor d'un grup de nois i noies de l'acadèmia de combat aeri Top Gun. A més, haurà d'enfrontar-se a les pors del passat quan trobi entre els alumnes el fill de Goose, l'amic que va perdre la vida en combat. Adrenalina i acrobàcies aèries, amb Tom Cruise com a protagonista.

Toscana.
Dir. Pau Durà

I de l'acció es passa a una comèdia espanyola divertida i original. Santi, un crític culinari en plena crisi, es dirigeix a una clínica per fer una inseminació in vitro amb la seva dona. Després de patir un accident de moto, busca ajuda al restaurant 'Toscana'. Allí quedarà retingut per un excuiner que, a punta d'escopeta, exigeix la liquidació al propietari del local.

Jujutsu Kaisen 0.
Dir. Sung-Ho Park

Basada en la sèrie anime, Jujutsu Kaisen, la pel·lícula, se centra en Yuta Okkutsu, un estudiant que viu terroritzat per la maledicció que va causar la mort d'una amiga de la infància, que es va convertir en un esperit maligne. La solució al seu problema apareix quan Satoru Gojo l'invita a unir-se a l'escola de bruixeria per aprendre a controlar la seva maledicció.

Informa: Redacció

Comparteix:

Malestar entre les empreses d'autobusos per la gestió de l'entrada en vigor del transport públic gratuït La Massana farà realitat el parc caní proposat pel Consell d'infants