ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Estrenes: L'última d'Almodóvar, la pel·lícula basada en 'Las leyes de la frontera' de Cercas i la família Addams

www.andorradifusio.ad

Després de l'estrena a Venècia, arriba als cinemes l'última producció de Pedro Almodóvar per parlar una altra vegada dels crims del franquisme a 'Madres paralelas'. Aquesta setmana també arriba a la cartellera una altra pel·lícula espanyola, 'Las leyes de la frontera', dirigida per Daniel Monzón, i una nova entrega de 'La família Addams'. 

Madres paralelas
Dir: Pedro Almodóvar 

La memòria històrica torna a ser el tema central de l'última pel·lícula de Pedro Almodóvar. A 'Madres paralelas', el personatge de Penélope Cruz lluita per donar sepultura al seu avi, un desaparegut durant els crims del franquisme. 

Al mateix temps, el director presenta un catàleg de personatges per compadir: una dona massa enfeinada per fer de mare, un pare adúlter, una amant disposada a crear una família i una noia que tanca el cercle amb una història de suspens tan surrealista com possible. 

Las leyes de la frontera
Dir: Daniel Monzón

Basada en la novel·la homònima de Javier Cercas, 'Las leyes de la frontera', dirigida per Daniel Monzón, ens porta la vida d'un jove inadaptat a qui el coneixement de dos delinqüents conduirà cap a una carrera imparable de furts, robatoris i atracaments. Als 17 anys es fa gran creuant una frontera entre el bé i el mal, entre el que és just i el que no ho és tant. 

La familia Addams 2.
Dir: Greg Tiernan, Conrad Vernon

Morticia i Gómez volen recuperar l'esperit de família amb un viatge en la seva caravana embruixada per fer una ruta pels Estats Units, on retrobaran familiars i confraternitzaran amb nous personatges excèntrics. 

Amb Miércoles, Pugsley i l'oncle Fester protagonitzen la cinta d'animació 'La familia Addams 2: La gran escapada'

Informa: Rosa Alberch

Comparteix: