Estudi per detectar els pisos buits de la Seu

www.andorradifusio.ad

Tenir una foto real del nombre d'habitatges buits de la Seu d'Urgell. És en el que està treballant l'ajuntament del municipi amb la finalitat de, posteriorment, poder proposar actuacions que posin solució a problemàtiques relacionades amb l'habitatge.

L'Ajuntament de la Seu treballa en la realització d'un estudi per tenir un inventari actualitzat dels habitatges buits que té el municipi. Habitatges tant privats com públics. Per fer-ho ha contractat una empresa privada especialitzada en la matèria i compta amb una subvenció de la Diputació de Lleida i la col·laboració del Consell Comarcal de l'Alt Urgell. El pressupost és de prop de 12.000 euros. 

L'objectiu d'aquesta iniciativa és poder tenir una fotografia real de la situació de l'habitatge i, concretament, dels pisos buits de la Seu, per oferir, d'aquesta manera, una sèrie de propostes i actuacions que ajudin a solucionar els principals problemes relacionats amb aquesta qüestió. Així ho ha assegurat el regidor d'Habitatge de l'ajuntament, Jordi Mas. 

La primera fase va començar el mes de gener, amb la recopilació de dades a través del padró municipal d'habitants i els consums domèstics. Aquesta setmana ha començat la segona fase: toca comprovar quins habitatges estan buits i quins no. 

El pròxim pas serà indexar les dades recollides i classificar els immobles en funció de la seva tipologia per tenir, finalment, una fitxa tècnica per a cada habitatge.

Informa: Karen Gacusana
Locució: Joan A. Sarmiento

 

 

Comparteix:

260 milions d'euros per millorar l'Eix Pirinenc Dos nous itineraris Macarulla