ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els estudiants del màster de Dret consideren que Bellocq l'ha desprestigiat

www.andorradifusio.ad

Els estudiants del màster de Dret de la Universitat d'Andorra han lamentat que aquest hagi estat desprestigiat per la degana del Col·legi d'Advocats. L'UdA en reitera la qualitat.

La sala d'actes de la Universitat d'Andorra ha acollit una reunió informativa entre els responsables de l'UdA i els estudiants del màster de Dret. El motiu són les declaracions de la degana del Col·legi d'Advocats, en què assegurava que el màster s'hauria de reformar perquè no està "a l'alçada dels països veïns, com França i Espanya". A més, Sophie Bellocq va afegir que calien més mitjans i professors competents.

La universitat ha reafirmat el bon nivell de qualitat del màster i ha recordat que el col·legi va participar en el disseny del pla d'estudis.

Els estudiants han mostrat incredulitat per les declaracions de Bellocq. "Encara et dona més incertesa quan se suposa que aquests estudis han estat programats, revisats o preparats dins del mateix Col·legi, això és el que més preocupa", insistia Àngela Queraltó. Xavier Vilanova ha anat més lluny, creu que "està lluny de la lògica i del sentit comú perquè és un pla d'estudis que el va proposar ella juntament amb l'UdA. Va ser un pla d'estudis corroborat entre tots i al final aquesta persona ens ha deixat el nostre màster desprestigiat".

Bellocq va fer aquestes afirmacions durant la celebració del dia dels advocats divendres passat.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

3.231.167.166