Èxit d'assistència a les nits d'estiu als museus de FEDA Cultura

Rècord d'assistència a les nits d&#39

Rècord d'assistència a les nits d'estiu als museus de FEDA Cultura. Aquesta edició ha reunit més de 700 persones, amb un increment del 62% en comparació amb l'any passat.

Amb una oferta rica i variada que ha inclòs visites guiades, observacions astronòmiques i col·laboracions artístiques, les nou activitats organitzades per FEDA Cultura en el marc de les Nits d’estiu als museus han establert un nou rècord d'assistència amb 786 persones. És a dir, s’ha registrat un augment del 62,4% en comparació amb l'any passat.

Aquest any, en un context sense restriccions sanitàries, totes les activitats han omplert l’aforament previst. S’han hagut de fer dos passis de la visita teatralitzada “FHASA, la llum de la seva llar” al MW Museu de l'Electricitat, a càrrec de Les Il·luminades, per satisfer la demanda. Destaca també l'èxit de les dues visites nocturnes al Camí hidroelèctric d'Engolasters i el recorregut previ al concert del FeMAP, que han requerit la formació de dos grups en cada ocasió per acomodar a totes les persones interessades.

Les activitats d’observació astronòmica, com cada estiu, continuen sent el plat fort del programa. Així mateix, enguany s’ha pogut projectar en col·laboració amb el Festival Ull Nu la pel·lícula familiar "Minúsculs, la vall de les formigues perdudes", despertant entre els més petits la curiositat pels insectes i la seva importància en els ecosistemes.

FEDA Cultura té l'objectiu de continuar contribuint al programa de Nits d'estiu als museus en les pròximes edicions.

Informa: Redacció
Imatges: FEDA

Comparteix:

Vela vol saber en quin punt es troba l’Estatut de l’Artista Casal recorda al PS que les torres de la capital venen d'un pla aprovat per un comú socialdemòcrata