Èxit en la reobertura de la piscina del Palau de Gel

www.andorradifusio.ad

Jornada de portes obertes a la piscina del Palau de Gel de Canillo. Després d'uns quants mesos d'obres i d'una inversió de 6 milions d'euros, el nou splash es presenta com una altra activitat d'oci en l'oferta turística de la parròquia.

L'Splash és una activitat per tots els públics. Inclou tres tobogans ubicats a 7 metres d'alçada, amb un recorregut d'uns 50 metres. Els nens a partir de 10 anys, si fan 1,20 d'alçada, ja poden entrar-hi sols. Els més petits, tot i no poder accedir als tobogans, disposen d'una piscina en exclusiva que també té atraccions.

La jornada d'aquest divendres ha estat gratuïta per als residents de Canillo i diumenge ho serà per als residents de les altres parròquies

La directora de comunicació i màrqueting del Palau de Gel, Meritxell Pastor, ha valorat que l'obertura de portes ha estat un èxit, assolint el 80% de l'ocupació. Pel diumenge, esperen arribar al 100%.

Per accedir a l'Splash és recomanable la cita prèvia a través del web. Els preus oscil·len dels 9 euros per als infants als 12 per als majors de 16 anys. Obre cada tarda de 4 a 8 i dissabtes, de 4 a 9.

Informa: Caterina Vidal
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Aprovats 125 permisos de residència i treball per compte propi Sant Julià no impulsarà el programa d'incentius per al comerç