ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Èxit de participació a la 2a edició de la Nit de la Candela a la parròquia d'Ordino

www.andorradifusio.ad

La celebració de la "Nit de la Candela" a Ordino sembla tot un encert si jutgem per l'alta participació que va tenir anit. Bars i restaurants que oferien un menú especial per a l'ocasió, van omplir els seus locals i terrasses de visitants de tot el país. Amb només dues edicions aquesta nova tradició aviat es veurà consolidada.

Amb 3.000 espelmes més que en la seva primera edició Ordino va congregar anit un nombre important de visitants de tot el país desitjosos de donar la benvinguda a l'estiu en una de les primeres festes de la temporada. Els locals de restauració que s'han implicat oferint un menú especial van fer el ple sense gaires esforços. Sopar a la llum de les espelmes si a més el temps acompanya és una iniciativa molt atractiva.

La Nit de la Candela arribada des d'Itàlia amb el seu creador Maurizio Gregori, va néixer fa tretze anys a Vallerano i pretén ser una nit màgica però sobretot romàtica.

Gregori anunciava per finals d'agost a Vallerano una nit amb 120.000 candeles.

Qui més va gaudir del recorregut i dels espectacles que es podien contemplar  van ser els nens, especialment nombrosos a la placeta del Plajó on actuava una companyia de circ amb aires del segle passat. De totes maneres no es van deixar cap racó per explorar.

Als Jardins de la Casa Museu Areny-Plandolit o de Casa Rossell i a davant de l'església les actuacions musicals nocturnes aplegaven força públic.

El més espectacular però es trobava a qualsevol racó de la parròquia on les espelmes, les candeles o els fanals donaven valor a una vila amb una arquitectura ja de per si admirada a la qual ahir a la nit se li afegia la màgia de les flames perquè no s'ha d'oblidar que aquesta nit és Sant Joan.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Guillem Casal

Comparteix:

3.227.3.146