"Èxit rotund" del vol a Palma

www.andorradifusio.ad

El vol a Palma ha acabat el període de prova amb bones xifres. Ho ha anunciat el Govern, que també ha destacat la intenció d'incloure l'estiu en el plec de bases de la propera concessió per a la temporada d'hivern. 

Gairebé 2.600 passatgers han fet servir el vol de connexió entre l'aeroport d'Andorra-la Seu i Palma de Mallorca. El secretari d'Estat de Transport, David Forné, ha assegurat que la prova pilot ha estat tot un èxit. El balanç que s'ha fet conjuntament amb la companyia ha estat molt positiu i la ruta es manté per si sola. "El cost a pagar pel Govern d'Andorra serà de zero euros per a aquesta nova ruta", ha explicat Forné.

L'ocupació mitjana ha estat del 70% i el mes de febrer ha estat el més destacat, amb un 81% d'ocupació. La línia es reprendrà al desembre i tampoc s'aportaran diners. En aquest sentit, però, s'ha destacat que l'objectiu és poder posar en marxa vols també a l'estiu. 

"Seguirà de cara al desembre i a l'abril de la temporada que ve, i a l'estiu que ve, dintre del mateix marc del contracte que s'adjudiqui de cara al desembre que també estigui incorporat l'estiu que ve. L'estiu actual, tenim reunions juntament amb el ministre Torres amb l'empresa per veure si pot ser."
David Forné, secretari d'Estat de Transició Energètica, Transport i Mobilitat

Pel que fa al vol a Madrid ha explicat que s'ha incrementat lleugerament l'ocupació, amb 43 passatgers de mitjana per trajecte. De moment, l'opció d'incorporar un tercer vol entre setmana ha quedat descartada. A més, s'estan explorant noves rutes en períodes curts, com és el cas de Palma.

Informa: Pilar Candel

Comparteix:

Canvis en les ambaixades Nou cas per al comissari Llop a "Vots de sang"