ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Explora el teu vessant més artístic a la Llacuna per la setmana de la creativitat

www.andorradifusio.ad

Per tercer any consecutiu el Centre Cultural la Llacuna organitza la Setmana de la creativitat. Sis dies amb un ampli programa d'activitats que ofereixen l'oportunitat de donar a conèixer les instal·lacions i els tallers que s'hi imparteixen.

D'aquest dilluns fins dissabte la Llacuna ofereix la Setmana de la creativitat. Per exemple, els infants de l'Aula de Teatre es converteixen per unes hores en periodistes disposats a conèixer quin és l'estat del teatre a Andorra. Aquesta és una de les moltes activitats que s'ofereixen aquests dies amb motiu de la Setmana de la creativitat. L'objectiu, conèixer el funcionament de les escoles a través de la pràctica, com explica Pep Aguareles, responsable del Centre Cultural la Llacuna.

Activitats de l'Escola d'art, de l'Institut de música i l'Aula de teatre i dansa, que ofereixen un ventall d'opcions on tothom té cabuda. Un taller de joies permet transformar una peça de coure en arracades de múltiples formes i textures. Uns metres més enllà els alumnes del taller de dibuix automàtic aconsegueixen crear dibuixos a través del subconscient, mentre que al pis de dalt, el taller de maquillatge, fa esclatar de riure els infants entre 6 i 12 anys.

L'esdeveniment se celebra amb motiu del Dia mundial de la creativitat i la innovació i permet programar una cinquantena d'activitats i obrir les portes de les aules a tothom.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: