ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La família i com aconseguir-la, una reflexió de Georgina Latre sobre 'Tocar Mare'

www.andorradifusio.ad

Després d'estrenar-se al Temporada Alta, Lluïsa Castells i Georgina Latre venen aquest dijous a Andorra amb "Tocar mare". L'obra, que estrena la Temporada de Teatre, parla de la precarietat en què viuen molts jubilats i de les ganes de tenir una relació familiar diferent.

El problema per fer front a l'habitatge d'una jubilada, l'Esperança, la porta a compartir pis amb l'Empar, una jove productora audiovisual. Juntes tenen en comú un passat incomplet al qual potser poden posar remei. L'actriu Georgina Latre ens explica que és amb el que es vol quedar de l'obra. "Deixant de banda una mica l'intercanvi econòmic, que no m'agradaria que la societat anés cap aquí, el que és bonic de l'obra és triar la teva família i això és amb el que em quedo".

Lluïsa Castells i Georgina Latre es posen una vegada més en el paper d'una mare i una filla. Aquest cop per proposar un joc d'invencions on, segons Latre, esdevindrà un món en què hauran d'explorar sobre els sentiments, el concepte de família i la capacitat d'arribar a temps a tenir la vida que un volia, tot i que sigui inventada. "Aquest viatge que fem nosaltres també el fa el públic. Apel·la una mica a l'amor i dir-li a la persona que estimes 'T'estimo'".

"Tocar mare" és una expressió típica mallorquina que ve a dir "tornar a les arrels" o "sentir-se a recer" que suposa una llar en el sentit més ample. Una comèdia escrita per la dramaturga natural de Ses Illes Marta Barceló i dirigida per Jordi Casanovas

Aquest dijous es representa al Teatre Comunal i suposa la primera representació des de l'estrena al Temporada Alta.

Informa: Rosa Alberch
Imatges cedides: Temporada Alta 

Comparteix: