Empat a res del FC Andorra a Tenerife (0-0)

Els d'Eder Sarabia van mostrar-se molt sòlids en defensa i espessos en atac contra el Tenerife, però van perdonar. Els tricolors continuen penúltims amb 24 punts, a només un de la salvació.

El FC Andorra trenca la ratxa de quatre derrotes consecutives amb un punt fora de casa contra el Tenerife. Eder Sarabia ha repetit l'onze que va presentar al Nacional contra l'Elx a l'Heliodoro Rodríguez López.

Alex Calvo ha estat un dels més actius durant la primera meitat i al minut 2, una pilota filtrada a l'esquena de la defensa l'ha aprofitat per generar perill. Tot i això, els tinerfenys s'han mostrat molt concentrats per evitar el gol.

Els locals han fet una passa endavant amb el pas dels minuts i Luismi Cruz i Rahmani han portat la batuta ofensiva dels d'Asier Garitano. Al 16, Cruz ha deixat sol Rahmani, però aquest no ha superat Nico Ratti, en l'opció més clara de la primera meitat.

L'Andorra ha buscat combinar el joc de posició amb les transicions ràpides i fruit d'això, al 39 ha arribat l'acció més clara dels tricolors amb un xut d'Iván Gil que ha desviat Marsà i ha salvat Juan Soriano. Al descans, 0 a 0.

La segona meitat ha seguit el mateix guió, bon inici tricolor que ha anat diluint-se amb el pas dels minuts. Tot i això, els de Sarabia s'han mostrat sòlids en defesa i Nico Ratti no ha intervingut gairebé en tot el partit. La mala presa de decisions i les aturades de Juan Soriano han evitat el gol tricolor. Al final, 0 a 0.

"És un bon punt, a nivell sobretot mental, per trencar la ratxa de derrotes i veure que podem ser forts fora de casa. Però crec que era un partit que podríem haver guanyat"
Eder Sarabia, entrenador del FC Andorra

Els tricolors ocupen la 21a plaça amb 24 punts, a un de la salvació. El pròxim partit serà també fora del Nacional, diumenge contra l'Alcorcón a les 16:15h.

Imatges cedida: FC Andorra- Liga Hypermotion