El FC Andorra cau 0 a 1 contra el Mirandés i trenca una ratxa de vuit jornades sense perdre

Derrota del FC Andorra 0 a 1 a casa contra el Mirandés. Am

Derrota del FC Andorra 0 a 1 a casa contra el Mirandés. Amb aquest resultat els d'Eder Sarabia trenquen una ratxa de vuit jornades imbatuts i veuen com s'allunyen les opcions d'arribar a la sisena plaça. Al final del partit Sarabia ha estat molt dur amb l'àrbitre i alguns jugadors que han sortit de la banqueta.

El Mirandés arribava amb bona dinàmica i de sortida s'ha mostrat com un dels equips que han donat millor imatge al Nacional. La major part del partit han estat tancats al darrere, però quan han sortit han estat molt verticals i perillosos. Passat el primer quart d'hora l'Andorra ha passat a dominar el partit i a gaudir de les millors ocasions, com el xut de Sergio Molina que buscava l'escaire. Abans del descans Héctor centra i Pastor, més forçat, acaba traient la pilota a Bakis i Marmol.

La segona meitat ha seguit amb el mateix guió, tot i que a l'Andorra li ha costat més generar ocasions. La més clara del Mirandés l'ha aturat Lizoaín amb el xut de Roberto López. Encara més clara ha estat la de Pampín en el 77, el lateral del FC Andorra estavella la pilota al travesser després d'engaltar de manera impecable la centrada d'Hector. De l'ocasió de l'Andorra s'ha passat al gol del Mirandés. En una contra Lizoaín comet penal sobre Javi Llabrés en el minut 84. Raul Garcia, segon màxim golejador de la categoria, no ha perdonat des dels 11 metres.

S'allunya el somni de la sisena plaça i s'acaba la ratxa de vuit partits imbatuts.

Imatge cedida: FC Andorra