El FC Andorra cau contra el Burgos (2-1)

Derrota dura del FC Andorra al Plantío contra el Burgos, per 2 a 1. Els tricolors s'han avançat amb un gol d'Almpanis a la primera meitat, però Elgezabal i Curro de penal han capgirat el marcador.

El FC Andorra ha patit un nou revés fora de casa. Els d'Eder Sarabia han perdut a Burgos tot i posar-se per davant al marcador al minut 39Almpanis ha culminat una bona acció de banda a banda fent el primer de la tarda després d'una bona passada de Moha. Al descans, 0 a 1.

La represa ha esperonat els locals que han sotmès els tricolors durant bona part de la segona meitat. Al 53, Elgezabal ha aprofitat un rebuig a la frontal de l'àrea per batre Raúl LizoainEl domini ha continuïtat i al 70, l'àrbitre, a instàncies del VAR, ha xiulat una mà d'Altimira dins de l'àrea. Curro s'ha encarregat de transformar el penal i capgirar el marcador al Plantío.

Carlos Martínez ha tingut l'empat poc abans del final amb una pilota que ha salvat José Antonio Caro sota pals. Al final, 2 a 1, i novena derrota del curs per als d'Eder Sarabia.

Després de fer el més difícil, avançar-se en el marcador, l'equip ha tornat a malbaratar aquest avantatge i no és ni molt menys la primera vegada que passa en aquesta lliga.

El tècnic del FC Andorra, Eder Sarabia defensava l'actuació de l'equip durant la majoria del partit, encara que al final han perdut. "Els 70 minuts hem fet un partit espectacular, crec que poques vegades un altre equip ha generat tant i ha sotmès tant al Burgos. Però ja sabem que el partit entra en moments i cal saber competir i avui en els 20-25 minuts se'ns ha escapat." Per la seva banda, el jugador, Hector Hevel s'ha sumat a les afirmacions de Sarabia. "Hem entrat els 5 minuts bé de la segona part, però després ens ha costat, ells han començat a collar-nos i ens han marcat gol i han xiulat el penal."

El FC Andorra ha perdut una gran oportunitat de situar-se en posicions de play-off ascens. Ara, ho haurà de tornar a intentar guanyant l'Albacete, el proper dilluns al Nacional a les 21 h.

Informa: Joel Romero- Cesc Sanjuan
Imatges: Cesc Sanjuan