El FC Andorra certifica la permanència matemàtica amb un empat a Lugo

2 a 2 entre el CD Lugo i el FC Andorra en un partit on els dos eq

2 a 2 entre el CD Lugo i el FC Andorra en un partit on els dos equips han acabat amb 10 jugadors. El FC Andorra ja tenia la permanència matemàtica independentment del resultat a Galícia gràcies a la derrota del Màlaga. Per contra l'equip perd tota opció d'arribar al play off d'ascens i no es jugarà res en les tres últimes jornades.

El FC Andorra ha sortit malament al partit. La manca de concentració ha permès un atac gallec per banda dreta que ha acabat definint sense oposició Josep Señé. A partir del gol l'Andora ha reaccionat amb la seva arma més perillosa, German Valera, una jugada de l'extrem per banda esquerra ha acabat amb el gol de l'empat a càrrec de Ruben Bover en el minut 13. En els millors minuts de l'Andorra ha arribat l'expulsió d'Altimira en intentar aturar un contraatac local.

L'Andorra havia de jugar una hora en inferioritat. Els tricolors s'han adaptat bé i a la segona meitat han pogut robar una pilota i forçar l'expulsió de Calavera. De nou amb igualtat l'Andorra s'ha tornat a desconnectar. En el 76, a pilota aturada s'ha tornat a avançar el Lugo amb un cop de cap sense oposició d'Alberto.

De nou, ha reaccionat l'Andorra amb un Ivan Gil que ha assumit responsabilitat. El migcampista empatava en el 85. En els vuit darrers minuts un Andorra bolcat i molt superior físicament va fer mèrits per emportar-se els tres punts. Al final empat a dos a l'Anxo Carro, permanència matemàtica i sense opcions d'arribar a la sisena plaça. Queden tres partits amb l'únic objectiu de tancar una temporada històrica.