El FC Andorra derrota 2-0 el Nàstic i suma la segona victòria

El FC Andorra ha aconseguit la segona victòria de la temporada després de derrotar el Nàstic de Tarragona 2 a 0 a l'Estadi Nacional. Aquest resultat situa els tricolors en la vuitena plaça a només tres punts de la segona posició.

El partit s'ha jugat en molts moments sota una intensa tromba d'aigua. Després d'un inici més equilibrat l'Andorra un cop més s'ha fet amb el domini del joc. A diferència d'altres partits aquest diumenge el control s'ha traduït en ocasions clares de gol.

Héctor i Carlos Martínez eren un autèntic malson per a la defensa grana. Un cop més els tricolors han marxat al descans sense treure rèdit del seu domini.

A la segona meitat han arribat els gols. Era un dia per xutar de fora l'àrea i per fer-ho com ho ha fet en el minut 49 un especialista com Héctor Hevel, cacau que multiplica la velocitat quan toca la gespa ben xopa, impossible per al porter del Nàstic.

Als 65 minuts Carlos Martínez ha tingut a tocar la sentència. Gran xut però el pal no li fa justícia a un dels millors jugadors sobre el terreny de joc. En els darrers minuts l'equip visitant ha pressionat Nico, que ha tornat a l'onze, i que ha mantingut la porteria a zero.

Quan més falta feia, Eder Sarabia inicia la jugada, li dona la pilota a Eudald i aquest treu de banda per deixar Rubén Enri sol davant el porter. 2 a 0, aquesta vegada el futbol fa justícia.

Per a Sarabia ha estat "un partit descomunal". Considera que l'equip ha controlat molt bé el potencial ofensiu "hem generat moltes arribades, però no recordo ninguna ocasió clara seva".

El FC Andorra es situa vuitè a només tres punts de la segona plaça. La propera jornada jugarà al Johan Cruyff contra el Barça B.

Imatge: Ricard Tenza