L'FC Andorra derrota l'Albacete i s'apropa més a l'ascens

Èxtasi al Nacional en una jornada difícil d'oblidar per al quadre tricolor. El FC Andorra ha derrotat 3 a 1 l'Albacete per mantenir el liderat a Primera Federació i donar un cop de puny a la taula a tres partits per tancar la fase regular. La victòria val quatre punts respecte als manxecs, els tres de la victòria i el quart per haver recuperat el gol average amb els castellans.

Primer ple de gom a gom a l'Estadi Nacional per veure un partit de l 'FC Andorra. Als dos minuts, gerra d'aigua freda amb el gol de Ruben Martínez. L'Andorra s'ha refet prou ràpid. Bover ha avisat en el minut 20. 7 més tard, gran acció per banda esquerra de Marc Fernández, centrada al punt de penal i Bover ha engaltat, aquesta vegada, al fons de la xarxa.

El migcampista s'ha quedat sol a la celebració, els seus companys ja estaven pensant en el segon. S'ha arribat al descans amb empat a un gol. En el 57 jugada per banda esquerra d'Héctor Hevel i centrada que és mig gol, Àlex Pastor fa la resta amb una gran rematada i, ara sí, celebració de traca. El marcador era curt, però l'Andorra es mostrava dominador.

Sarabia ha mogut banqueta donant aire a l'equip i mantenint la qualitat i el domini del joc. No ha fet falta patir gràcies al gol de Héctor Hevel després d'una gran centrada de Martí Vilà. Un gol amb molt valor perquè dona el gol average a l'Andorra respecte de l'Albacete. Al final del partit els 3.600 espectadors han celebrat la victòria, Gerard Piqué el que més.

L'entrenador del FC Andorra, s'ha mostrat agraït i confiat en el creixement de l'equip. "El creixement de l'equip, el creixement del club, el creixement de l'afició pel futbol del país i crec que ha estat una tarda rodona."

El golejador Àlex Pastor ha comentat que l'afició ha estat de 10. "Ha sigut espectacular, hi ha hagut un clima que mai abans s'havia vist abans a Andorra. Tant de bo continuin venint, tant de bo continuin animant com ho han fet avui i això és el futbol que també mereix Andorra".

Imatges: Aïda Pagès