El FC Andorra guanya 1-3 el Vila-real i s'acosta al play-off

Jornada immillorable per al FC Andorra. Els d'Eder Sarabia han derrotat 1 a 3 el Vila-real B. Amb dues victòries consecutives, els tricolors han passat d'arrencar cuers a la classificació a situar-se segons, empatats a punts amb Barça B i Nàstic.

L'Andorra ha dominat el partit des del minut 1, però una acció aïllada del Vila-real B ha acabat amb l'1 a 0 en un llançament de falta. Els tricolors no han perdut els nervis i han seguit amb la mateixa dinàmica. Tenien espais i arribaven les ocasions.

En el minut 37, Loureiro aconsegueix superar el seu defensor per banda dreta, juga ràpid amb Hector i aquest ràpidament situa el punt de mira, carrega la cama i pilota a l'escaire. Amb l'empat a un gol s'ha arribat al descans.

A la segona meitat no ha canviat l'escenari: l'Andorra, dominador del joc, tenia paciència i esperava l'oportunitat. A la contra, el Vila-real B també era capaç de generar perill.

Riverola, un dels pocs fixos de Sarabia, col·loca una pilota a l'àrea en el minut 55. Carlos Martínez la toca amb el cap i Pau Martínez controla i supera el porter local. Ara calia tancar el partit. Un xut al pal ha estat un miratge: l'Andorra ha tingut sempre el duel controlat.

En el 63, bona jugada de Martí Vilà, i Carlos Martínez actua com un professional del gol. Controla i ajusta al pal dret. Diana 12 més 1 del davanter tricolor.

D'aquí al final, mots canvis, i l'Andorra adormint el partit amb els tres punts al sac. La jornada s'ha arrodonit amb la derrota del Barça B al camp de l'Eivissa i l'empat entre Alcoià i Nàstic.

L'Andorra puja a la segona plaça empatat amb blaugranes i tarragonins.

Imatge: Villarreal CF