El FC Andorra s'imposa a l'Espanyol B, en el debut d'Eder Sarabia (0-2)

Debut amb victòria d'Eder Sarabia a la banqueta de l'Andorra. L'equip s'ha imposat 0 a 2 al filial espanyolista, gràcies als gols a la segona meitat de Carlos Martínez i Víctor Casadesús, de penal.

L’estrena d’Eder Sarabia com a tècnic del FC Andorra s’ha saldat amb un 0 a 2 davant l’Espanyol B, a la ciutat esportiva Dani Jarque, amb visita de Gerard Piqué inclosa.

Els tricolors han sortit amb força novetats a l’onze inicial com Àlex Pastor i Iker Goujón. Els de Sarabia han dominat la possessió i han disposat d’alguna aproximació a la primera meitat. Al minut 22, Martí Riverola ha posat a prova Joan Garcia amb un xut llunyà. Tot i això, al descans s’ha arribat amb el 0 a 0.

Als deu minuts de la represa, Carlos Martínez ha aprofitat una jugada embolicada i fent gala de la seva qualitat individual ha posat el primer de la tarda.

Al 72, una internada d’Iker ha acabat en penal. L’encarregat de transformar-lo ha estat Víctor Casadesús per fer el segon dels tricolors.

Amb el 0 a 2, els locals han mirat d’escurçar la diferència sense gaire encert.

Al final, victòria i primers punts per a Sarabia al capdavant del projecte tricolor, on no ha debutat Kike Saverio.

L’Andorra se situa ara segon classificat a 4 punts del Nàstic de Tarragona, amb un partit menys. Aquest diumenge, l’equip visitarà el Johann Cruyff contra el Barça B.

Imatges: XTVL
Imatge cedida: FC Andorra

Jaume Martí es prepara per encapçalar un sisè mandat al capdavant del COA El MoraBanc no en té prou amb un darrer bon quart contra l’Herbalife Gran Canària (74-79)