El FC Andorra obre l'any amb victòria contra l'Oviedo (3-1)

El FC Andorra comença l'any de la millor manera després de guanyar l'Oviedo, per 3 a 1. Un doblet d'Almpanis a la primera meitat ha obert el marcador i Sinan Bakis ha certificat el triomf amb un golàs al temps d'afegit.

L'equip d'Eder Sarabia ha trencat una ratxa de cinc partits sense conèixer la victòria per la porta gran.

Aquest dissabte hi ha hagut un protagonista clar, Christos Almpanis. L'extrem ha avisat als deu minuts amb una acció que no ha estat penal per centímetres. Al 19, el grec ha fet el primer en culminar una acció individual amb un xut sec al primer pal. L'Andorra ha dominat amb claredat i Costas ha salvat el segon en boca de gol, en una rematada d'Alende.En la darrera acció de la primera meitat, novament, Almpanis ha signat el seu segon gol amb la samarreta tricolor després d'una jugada de Germán Valera. Al descans, 2 a 0.

A la represa, l'Oviedo ha introduït canvis i en una pilota aturada han retallat diferències per via de Dani Calvo al minut 75Lluny d'arronsar-se, els de Sarabia han buscat el tercer i Bakis  l'ha fregat. El turc en volia més i al temps d'afegit s'ha inventat una meravella per fer el tercer i definitiu amb un golàs de bandera. Al final, 3 a 1, i l'Andorra suma el novè triomf del curs.

A banda de la victòria el que és més important és que l'equip ha recuperat l'efectivitat de cara a porteria. I és que, aquest dissabte, li ha marcat tres gols a una de les millors defenses de tota la segona divisió.

L'entrenador del FC Andorra, Eder Sarabia ha afirmat que és una vitòria molt important per a l'equip. "Aquesta victòria després de les vacances, iniciar la segona volta contra aquest equip amb certs contratemps i fent-ho com ho hem fet, és molt important."

El jugador, Christos Almpanis s'ha sumat  a l'opinió del tècnic, i ha destacat que cal mantenir-se en la mateixa línia. "El més important és que continuem, mantenir la confiança i que res ens afecti."

Per altra banda, l'entrenador del Reial Oviedo, Álvaro Cervera, ha felicitat l'Andorra per la victòria encara que ressalta els erros del seu equip. "La victòria d'avui es merescuda, hem de treure conclusions nosaltres de per què ells han sigut tan superiors."

Amb aquest triomf, l'equip se situa amb 32 punts ben a prop de la promoció d'ascens i la setmana vinent visitaran un camp complicat com és el del Burgos.

Imatges: Andreij Cristancho

Irineu Esteve fora dels punts al Tour d'Esquí i nou podi per a Gina del Río a la Copa d'Europa El MoraBanc Andorra comença el 2023 a Alacant amb el peu esquerre (73-66)