El FC Andorra paga cara la feblesa defensiva davant el Racing (2-1)

Dura derrota del FC Andorra contra el Racing de Santander, per 2&

Dura derrota del FC Andorra contra el Racing de Santander, per 2 a 1. L'equip s'ha mostrat molt tou en defensa i, això, ho han aprofitat els càntabres amb un doblet de Jordi Mboula abans del descans. Jacobo ha retallat a la segona meitat, però els tricolors perden una gran oportunitat d'allunyar-se del descens.

La passivitat defensiva de l'Andorra ha castigat els tricolors al Sardinero. Al minut 14, Jordi Mboula ha culminat una jugada ràpida a passada de Baturina. Els tricolors han tingut la rèplica amb una rematada d'Iván Gil a passada de Germán Valera, però han perdonat i, novament, Mboula ha fet el segon completament sol en una pilota a l'espai. Defensa tova que ha deixat els d'Eder Sarabia amb un 2 a 0 al descans.

L'equip ha sortit de vestidors amb energies renovades. Tot i això, al 58 l'àrbitre ha expulsat Eder Sarabia per les reiterades protestes. Al 67, Jacobo ha retallat distàncies amb un xut sec amb l'esquerra per posar emoció al partit. L'Andorra s'ha bolcat en atac, però la manca d'efectivitat i l'aparició de Parera han estat vitals. L'expulsió d'Iñigo Sainz-Maza al temps d'afegit tampoc ha servit per empatar. Al final, 2 a 1.

La derrota és especialment dura, ja que deixen escapar una oportunitat d'or de deixar enrere el descens. El pròxim partit serà divendres vinent a casa contra Las Palmas.

Imatge cedida: FC Andorra