El FC Andorra perd a Badalona i es complica la fase d'ascens

El FC Andorra ha caigut 1 a 0 al camp del Badalona, rival directe dels tricolors en la lluita per entrar a la fase d'ascens a Segona A. La propera jornada tampoc puntuaran perquè l'equip descansa. Això sumat al resultat d'aquest diumenge fa minvar les opcions dels d'Eder Sarabia per acabar la lliga regular entre els tres primers.

El que s'ha vist aquest diumenge al Municipal de Badalona no és la primera vegada que es veu a l'equip d'Eder Sarabia.

Els tricolors han sortit a controlar el joc però sense inquietar la porteria rival. El Badalona ha mirat de defensar tan bé com ha sabut i ha esperat l'arribada d'alguna errada defensiva per part dels visitants.

L'Andorra n'ha tingut un parell a la primera meitat, un xut desviat de Bover i una pilota que David Martín no sap definir dintre l'àrea. El Badalona només una, però claríssima. Errada de Mantovani i Robert Simón no sap definir.

A la segona meitat la mateixa cançó, control de l'Andorra però incapacitat per crear perill. Només Bover ho ha intentat des de fora l'àrea. Al 64, aquesta vegada Robert no desaprofita les concessions de la defensa andorrana, es planta sol davant de Bañuz i el supera amb facilitat.

Sarabia ha introduït canvis per mirar de crear més perill. No ha estat així, l'Andorra no ha creat ni una sola ocasió en la mitja hora que quedava de partit.

La jornada ha estat dolenta, Badalona i Barça B, els dos rivals directes en la lluita per la segona i tercera plaça han guanyat, el mateix que el Nàstic, altre cop líder en solitari.

L'Andorra manté la segona plaça ja empatat amb Barça B. El proper cap de setmana inoportuna jornada de descans, en queden tres per tancar la fase regular.