El FC Andorra perd contra el Girona (2-0)

Derrota del Futbol Club Andorra contra el Girona, per 2 a 0,

Derrota del Futbol Club Andorra contra el Girona, per 2 a 0, en el tercer amistós de la pretemporada

Els d'Eder Sarabia han plantat cara a un rival de primera divisió, però han pagat cares dues errades.

Els gironins s'han avançat al minut 7 amb un gol de Terrats, en una errada en la sortida de pilota de l'Andorra. El pas dels minuts ha afavorit els de Sarabia, que han guanyat protagonisme a camp rival.

Al 65, Taty Castellanos ha fet el segon del Girona amb una rematada seca al primer pal. El pròxim partit dels de Sarabia serà divendres contra el filial de l'Espanyol.

Imatge cedida: FC Andorra