El FC Andorra pesca un punt a Eibar (2-2)

Els tricolors s'han avançat amb un gol matiner d'I

Els tricolors s'han avançat amb un gol matiner d'Iker Benito, però l'Eibar ha capgirat el marcador abans del descans. A la segona meitat, l'Andorra ha aprofitat la superioritat numèrica per fer l'empat des del punt de penal per via de Manu Nieto.

Eder Sarabia ha donat entrada a José Marsà a l'onze inicial i ha sortit amb la novetat de Julen Lobete ocupant la punta d'atac contra l'Eibar a Ipurúa.

Els tricolors han sortit molt intensos i als trenta segons de partit, Sergio Molina ha avisat amb un xut des de fora de l'àrea que ha aturat Luca Zidane. L'energia de l'Andorra ha tingut premi al minut 5 quan una centrada de Petxarroman l'ha aprofitat Iker Benito amb un cop de cap al segon pal imposant-se al seu defensor per obrir el marcador, 0 a 1.

El gol ha esperonat l'Eibar que ràpidament ha buscat l'empat. Els bascos han disposat de diverses opcions aprofitant la verticalitat per les bandes i al minut 23 Stoichkov ha rematat a plaer una centrada rasa de Cristian per fer l'1 a 1.

Al 36, la mala fortuna ha passat factura a l'Andorra amb un mal control de Sergi Samper a passada de Dani Martín. El migcampista ha intentat refer-se, però la seva entrada ha acabat amb un rebuig que s'ha introduït en pròpia porteria. Els tricolors s'han esfondrat davant els locals que han dominat amb claredat la primera meitat fent molt mal a l'espai. Al descans, 2 a 1.

La sortida de vestidors ha seguit el mateix guió, fins que al minut 60 han expulsat Sergio per doble groga. A partir d'aquest moment l'Andorra s'ha bolcat sobre la porteria de Luca Zidane. A deu minuts per al final, un xut de Scheidler ha impactat a la mà d'Arbilla i l'àrbitre ha assenyalat penal. Manu Nieto s'ha encarregat de transformar-lo, 2 a 2. Els de Sarabia han gaudit d'alguna oportunitat més.

El FC Andorra allarga la bona ratxa de resultats i acumula quatre partits consecutius sense perdre. El pròxim compromís arribarà dissabte al Nacional contra l'Espanyol.

Imatges cedides: FC Andorra