El FC Andorra rescata un punt sobre la botzina contra el Mirandés (1-1)

Un gol de Sinan Bakis al temps d'afegit ha permès suma

Un gol de Sinan Bakis al temps d'afegit ha permès sumar un punt al FC Andorra en la seva visita a Anduva. Els d'Eder Sarabia han trobat premi després d'intentar-ho reiteradament i de jugar els darrers minuts amb un home menys per l'expulsió de Dani Morer al minut 80.

Els tricolors han sortit a Anduva amb les novetats de Jandro i Dani Morer, que han estrenat titularitat, i Raúl Lizoain que ha repetit sota pals. El partit ha estat molt obert i ple d'alternatives. L'Andorra ha sortit molt incisiu amb transicions ràpides i jugades per banda. Al minut 17, Germán Valera ha disposat de la primera acció de perill amb una acció individual que ha fregat el pal d'Herrero.

Els primers a colpejar ha estat el Mirandés al minut 27. Raúl Rodríguez ha posat una centrada que ha enviat al fons de la xarxa Raúl Garcia completament sol dins de l'àrea. La reacció ha arribat uns minuts més tard amb un xut ras de Marc Fernández que salvat Herrero. Tot i això, els de Joseba Etxeberria han guanyat protagonisme i poc abans del descans, Lizoain ha salvat el segon amb una gran aturada després d'una rematada de Juanlu. Al descans, 1 a 0.

La represa ha esperonat els tricolors i al 50, Marc Fernández ha perdonat una ocasió molt clara a boca de canó, després de la centrada d'Altimira. Els de Sarabia han dominat la possessió i s'han bolcat sobre la porteria d'Herrero. Al 65, la defensa ha refusat un xut d'Altimira quan ja es cantava el gol a Anduva. El partit ha entrat una fase d'estira-i-arronsa i el Mirandés ha pogut fer el segon amb un xut potent de Serrano que ha tret Lizoain.

L'Andorra ha merescut la igualada i quan millor estava ha arribat l'expulsió de Dani Morer. El lateral s'ha passat de frenada en una acció dividida i l'àrbitre a instàncies del VAR ha expulsat Morer a deu minuts per al final. Sarabia ha fet debutar els tres darrers fitxatges: Almpanis, Bundu i Bakis. Precisament, aquest darrer ha tingut la més clara al 87, després d'una bona acció de Bundu. La rematada del davanter completament sol ha sortit per sobre del travesser.

Bakis s'ha redimit en la darrera acció dels temps d'afegit amb el gol de l'empat, després d'una jugada embolicada. Al final, 1 a 1, i l'Andorra que ha rescatat un punt quan pitjor pintaven les coses.

Els tricolors sumen 7 punts en cinc jornades i el pròxim partit dels tricolors arribarà dissabte vinent a casa contra l'Eibar.

Informa: Joel Romero