El FC Andorra recupera el camí de la victòria a quatre jornades del final (0-2)

El Futbol Club Andorra ha aconseguit una victòria cabdal en les aspiracions d'ascens a tercera. Els de Gabri han derrotat 0-2 el Lleida Esportiu B. Amb aquest resultat l'Andorra continua tercer a només un punt del Manresa i a tres del nou líder, el  Viladecans, que també ha guanyat el partit que tenia pendent.

El Futbol Club Andorra ha tornat a mostrar avui la seva millor versió amb novetats com Ludo a l'onze inicial. Tacón avançava els tricolors al minut 60 després d'una gran centrada de Cristian. L'equip s'ha mostrat en tot moment segur en defensa. A deu minuts del final Forgas ha sentenciat un altre cop de cap. Amb aquest resultat i ara ja amb tots els equips amb els mateixos partits la classificació queda així.

El Viladecans torna a ser líder després de guanyar el Tàrrega en partit de la 27a jornada. Ara el Manresa és segon amb 56 punts. L'Andorra és tercer en solitari a un punt dels del Bages i a tres del líder. Hi ha tres equips més amb opcions d'ascens a falta de quatre jornades.

Aquest és el calendari de l'Andorra. Aquest diumenge juga a casa contra el Cambrils, dos partits a fora als camps del Borges Blanques i el Balaguer i tancarà la lliga a casa amb l'actual líder, el Viladecans. Aquest enfrontament permet a l'Andorra dependre d'ell mateix per acabar, com a mínim, segon i jugar la promoció d'ascens si guanya els quatre partits.

Imatge: FC Andorra