El FC Andorra es retroba amb la victòria davant l'Oviedo (1-0)

Els tricolors amb moltes rotacions a l'onze titular han sorti

Els tricolors amb moltes rotacions a l'onze titular han sortit amb una victòria per la mínima davant l'Oviedo sota el braç. Els d'Eder Sarabia s'han rescabalat de tres desfetes consecutives.

El FC Andorra tenia el repte de recuperar la intensitat i la passió davant l'Oviedo després de tres desfetes consecutives i així ha estat amb un equip molt endollat des de l'inici. Eder Sarabia ha fet alguns canvis respecte al partit contra el Mirandés donant entrada a Dani Martin, Laorent Shabani, Aurilien Scheidler, Samper, Diego González i Diego Alende.

Els tricolors s'han retrobat amb sensacions que havien faltat les darreres jornades sobretot des del punt de vista defensiu. En atac, Iker Benito ha estat dels més actius els primers 45 minuts, però a l'Andorra li ha faltat claredat en els darrers metres davant un Oviedo ben ordenat. Al descans, 0 a 0.

A la represa, el partit s'ha trencat al minut 64 amb l'expulsió d'Aurelien Scheidler per donar un cop de colze a un jugador de l'Oviedo mentre estava d'esquenes que ha estat molt rigorosa. Els d'Eder Sarabia no s'han arronsat i al 78 ha arribat la segona groga per a Luismi i el partit s'ha quedat en igualtat numèrica.

En la jugada posterior, una acció individual de Julen Lobete ha servit per provocar un penal que ell mateix ha transformat. 1 a 0. Els tricolors han sabut patir per endur-se el triomf.

El triomf permet a l'Andorra escalar posicions a la classificació i situar-se amb nou punts en les sis primeres jornades. El pròxim partit dels tricolors arribarà dissabte a les dues de la tarda contra l'Sporting de Gijón, a l'Estadi Nacional.