El FC Andorra suma tres punts importants contra el Barça B amb gol de Casadesús (0-1)

El FC Andorra ha guanyat el Barça B amb un solitari gol de Víctor Casadesús. Els d'Eder Sarabia han quallat un gran partit en la seva visita al Johan Cruyff davant un dels rivals més potents de la categoria.

Triomf de mèrit i treballat del FC Andorra davant el Barça B per 0 a 1. Eder Sarabia ha disposat una línia de tres centrals i, per segona vegada aquesta temporada, ha apostat per Pastor i Iker Goujón a l'onze titular.

Els tricolors han sortit molt endollats, i al minut 3 Iker posava a prova Iñaki Peña amb un xut amb rosca. El davanter tarragoní ha estat el més actiu de la primera meitat, i minuts més tard no trobava porteria després d'una passada de Casadesús.

El Barça B reaccionava amb un cop de cap de Rey Manaj. L'albanès ha generat molts problemes a la defensa tricolor. Els de Sarabia seguien disposant de les accions més clares, com en aquesta centrada de Borja que Carlos Martínez desaprofitava. Al descans, 0 a 0.

La segona meitat ha començat com la primera, amb l'Andorra dominant però sense encert. El pas dels minuts ha desgastat els de Sarabia, i Collado posava a prova Nico Ratti. Al 69, Carlos Martínez feia lluir-se Peña, després d'una gran pilota a l'espai. Al 73, una bona combinació tricolor servia perquè Víctor Casadesús afusellés la porteria blaugrana fent el primer i únic de la tarda.

El partit també ha servit per veure els primers de Kike Saverio. El davanter ha disposat d'una opció per ampliar el marcador, però el seu xut el refusava la defensa. Al final, 0 a 1 i triomf importantíssim per conquerir l'objectiu de la fase d'ascens. Els tricolors es mantenen segons a la classificació, a només 2 punts del Nàstic de Tarragona, tot i tenir un partit menys.